Speciális ajánlatok

Ha Goodiebox meglepidobozt vásárolsz, akkor ezentúl extra kedvezménnyel jutalmazunk! Összegyűjtöttük azokat a partnereinket, akik speciális ajánlatokkal csábítanak, hogy kipróbáljátok őket! A lista folyamatosan bővül, így érdemes gyakran visszalátogatni erre az oldalra!

HOGYAN MŰKÖDIK?

Minden megrendelt Goodiebox tartalmaz egy direkt erre a célra gyártott kedvezmény kártyát. Ha kinézted a listából, hogy melyik szolgáltató ajánlata a legszimpatikusabb az adott hónapban, nincs más dolog, mint kezedbe venni a kedvezmény kártyát, öledbe kapni a kutyusodat és már indulhattok is beváltani! Mivel a kártyát le kell adnod az általad választott szolgáltatónál, így minden megrendelt Goodiebox meglepidobozzal csak egy szolgáltatás vehető kedvezményesen igénybe egy adott hónapban. De ne aggódjatok, mindig lesz újabb hónap, újabb Goodiebox és újabb speciális ajánlatokra beváltható kedvezmény kártya is! :)

Kattints a "Neked"-re, hogy láthatóvá váljanak a kedvezményeid, a "Neki" alatt pedig a kutyusodnak találhatsz szuper engedményes szolgáltatásokat!

NEKED

NEKI